Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Alle vertalingen dubbel gecheckt

Onze vertalers zijn elke dag professioneel bezig met hun vak. Foutjes in een vertaling mogen niet. Alles moet perfect aan onze klanten worden aangeleverd zodat er geen enkele onduidelijkheid is in een tekst. Gelukkig doen ze dit niet alleen en wordt hun werk door collega’s gecontroleerd. Twee paar ogen zien meer dan één. Vandaar dat alle vertaalde teksten bij Livewords dubbel gecheckt worden.

 

Offerte vertaal nodig?

Alvorens u een offerte vertaal opvraagt, is de opdrachtaanvraag al door een aantal mensen gelezen. Wij zoeken voor u de best passende vertaler, die qua ervaring en vakgebied uw documenten foutloos zal vertalen. Een expert die weet wat hij of zij vertaalt. Met alle taalnuances die er in een taal bestaan en mét kennis van gebruiken en de cultuur van het betreffende land.

 

Offerte? Vertaal met Google geen oplossing!

Veel mensen denken dat Google Translate de oplossing is voor het vertalen van teksten. Handig om snel een paar zinnen te vertalen maar geen oplossing voor belangrijke documenten. Een vertaling is veel meer dan het simpel overzetten naar de letterlijke betekenis. Het is van belang dat een vertaler bekend is met de gewoonten en cultuur van een land. Dat uit zich beslist ook in een tekst: uitdrukkingen en terminologieën maken deel uit van een cultuur.

 

Meteen een offerte? Vertaal uw verwachtingen naar ons.

Vandaag meteen meer weten over Livewords.

Vul de offerteaanvraag in en stuur, indien u daar digitaal over beschikt, uw tekst, of een deel ervan, direct naar ons op. Wij nemen uw aanvraag meteen door en bellen u binnen 24 uur terug voor een offerte op maat. Eerst overleggen? Bel ons op: 020-8202890.

Laten we starten met uw vertaal offerte

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag