04/05/2018

Livewords neemt juridisch en technisch vertaalbureau Balance uit Amsterdam en Maastricht over


Amstelveen, 4 mei 2018
– Alexandra Hubar, CEO van Livewords: “Wij mogen ons gelukkig prijzen dat Balance ervoor heeft gekozen om haar activiteiten onder te brengen bij Livewords. Ron Theuns en zijn team passen uitstekend bij Livewords en onze strategie om het leidende vertaalbureau van Europa te worden. Bovendien heeft Livewords dankzij deze overname vanaf nu ook een vestiging in Maastricht.”

 

Inspelen op complexere vraag vanuit de markt

Balance verzorgt al sinds 1984 juridische, algemene en technische vertalingen van hoge kwaliteit en wordt geleid door Ron Theuns, die 30 jaar ervaring heeft in het vertalen van juridische en technische content. Ron Theuns: “De integratie met Livewords betekent dat wij nog beter aan de groeiende en complexer wordende vraag van onze klanten kunnen voldoen. Ik ben ervan overtuigd dat onze gezamenlijke dienstverlening zelfs de hoogste verwachtingen van onze opdrachtgevers gaat overtreffen.”

 

Over vertaalbureau Balance

Balance is al sinds 1984 een toonaangevend juridisch en technisch vertaalbureau. Met een vast team van in-house specialisten en een kring van deskundige freelance-vertalers worden advocatenkantoren, accountantskantoren, banken en juridische afdelingen van multinationals voorzien van (vaak complexe) juridische en financiële vertalingen in alle talen. Ook diverse ministeries, provincies, adviesorganen en grote technische ondernemingen behoren tot de vaste klantenkring.

Over Livewords

Livewords startte in 1992 onder de naam Concorde. De onderneming is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en doorgedrongen tot de top 5 van grootste tolkbureaus ter wereld. Daarnaast behoort het tot de 30 grootste vertaalbureaus ter wereld. Livewords heeft een netwerk van 3300 tolken en vertalers. Livewords is specialist in verscheidene sectoren, waaronder: Legal, Financial, Life Sciences, Technical, Public Services, Marketing & E-commerce, Retail en vertaaloplossingen voor websites.

 


Noot voor redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Mulder, CCO van Livewords
T: +31 6 150 806 60
E: Erik.Mulder@livewords.com

 

Deel dit persbericht op LinkedIn: