06/02/2018

Livewords hoofdsponsor van het Tolk- en Vertaalcongres

Is er een betere plek om elkaar te ontmoeten dan het congres dat helemaal in het teken staat van tolken en vertalers? Nee toch? Daarom zijn wij hoofdsponsor van het Tolk- en Vertaalcongres in Breda op 9 en 10 maart 2018. En we zouden je daar heel graag ontmoeten!

Tolk- en Vertaalcongres

Het congres wordt voor de tweede keer georganiseerd en is dé ontmoetingsplek voor mensen in de tolk- en vertaalbranche in Nederland en België. Dit unieke tweedaagse evenement, met als thema “The Language Industry 4.0: Embracing the future?”, staat in het teken van kennisdeling, discussie en netwerken. Het congres biedt veel praktische informatie, inspiratie en een heldere visie op de toekomst van de vertaalbranche. Kees Engels, Head of Translator Relations bij Vertaalbureau Livewords, geeft 9 maart een presentatie die ook voor jou van belang zal zijn. Kortom: the place to be voor elke vertaalvirtuoos!

Livewords bij het congres

Zien we je ook 9 en 10 maart op het Tolk- en Vertaalcongres?

Laat het ons weten! Via Livewords kun je je nu tot en met 14 februari aanmelden voor een speciaal early bird tarief. Gebruik hiervoor de code: X514C 707B 261C 5037 en betaal slechts € 140,- voor 2 dagen inspiratie op tolk- en vertaalgebied.

Tot in Breda!

PS Ken of ben jij die ene fantastische vertaler of tolk die nog niet met ons werkt en die een aanwinst zou zijn voor ons team? Ontmoet ons recruitmentteam tijdens het congres, of mail je cv naar info@livewords.com. Zo zijn wij op zoek naar financieel vertalers Nederlands-Engels, juridisch vertalers Nederlands-Engels, marketingvertalers Nederlands-Frans en technisch vertalers Nederlands-Duits

Deel ons blog!