24/05/2019

Livewords Flow live in Lightspeed appstore

Amstelveen, 24 mei 2019 – Onze vertaaltool Livewords Flow staat live in de Lightspeed appstore. Door een samenwerking met onze nieuwe technologiepartner Lightspeed is Livewords Flow nu een van de best beschikbare online vertaaltools. De Flow-app is hier te vinden!

 

Bekijk in Lightspeed Shop

 

Realtime doeltreffende vertalingen in elke taal te genereren. Klanten hebben geen omkijken meer naar het vertaalproces. Onze gespecialiseerde vertalers zijn toegesneden op de e-commerce sector en dankzij Flow direct en 24/7 beschikbaar. Nu de app rechtstreeks te downloaden is, wordt content management vereenvoudigd. Wachten is niet meer nodig want updates aan content worden direct doorgevoerd in de vertaling. Als onze klanten snel internationaal groeien, groeien wij mee.

Over onze samenwerking met Lightspeed

Bij Livewords weten wij dat je echte groei samen bereikt. Daarom werken wij met diverse partners continue aan nieuwe oplossingen en diensten. Op deze manier bieden wij de juiste mix van persoonlijke aandacht en state-of-the-art technologie en de oplossing die het beste bij onze klant past.

Onze partner Lightspeed biedt webwinkelsoftware en kassasystemen en ondersteunt hun klanten bij het bouwen en beheren van online winkels.

Lightspeed gelooft er in dat:

“[…] ondernemen voor iedereen is. Sinds het begin ging het om meer dan alleen transacties; wij willen ondernemers helpen efficiënter te werken, datagedreven beslissingen te kunnen nemen en een onvergetelijke ervaring voor hun klanten en gasten te creëren. Deze filosofie zit in alles wat wij doen.”

In samenwerking met Lightspeed zorgen wij dat onze vertaaltools en -technologie toegankelijk worden en het voor onze klanten steeds makkelijker wordt om content te laten vertalen. Elk type online content kan nu in een constante flow geüpdatet worden. Want wij snappen dat e-retailers niet altijd kunnen wachten op een vertaling. En net zoals Lightspeed willen wij hulp bieden aan elke klant, ongeacht de grootte. “Technologie voor het midden- en kleinbedrijf met grote ambities” aldus Lightspeed, is daarin de eerste stap.

Livewords is het grootste tolk en vertaalbureau van de Benelux, we hebben al 26 jaar ervaring met het vertalen en lokaliseren van materiaal voor de retailbranche.

Heeft u vragen over Livewords Flow?

Neem contact op met het Flow team via: Flow@livewords.com of +31(0)88 625 2059.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vandaag nog een demo met een van onze Flow experts: https://livewords.com/flow/

 

Bekijk flow in de Lightspeed Shop

 

Deel ons nieuwsartikel: