Livewords voor de Koninklijke Nederlandse Akadamie van Wetenschappen

Livewords is de gespecialiseerde vertaalpartner waar u behoefte aan heeft. Wij werken samen met een toegewijd team van native speaker, in-country vertalers die zijn gespecialiseerd in de vakgebieden waarop Koninklijke Nederlandse Akadamie van Wetenschappen actief is.

Onze Client Managers beoordelen elke vertaalaanvraag. We werken met een “dedicated pool” van vaste vertalers die de Koninklijke Nederlandse Akadamie van Wetenschappen door en door kennen, en daarmee de vaktechnische aard en de moeilijkheidsgraad van de tekst. Daarnaast bouwt Livewords bij elke vertaling aan het vertaalgeheugen van de Koninklijke Nederlandse Akadamie van Wetenschappen, zodat veelvoorkomende stukken consistent vertaald worden. Door het centraliseren van het vertaalproces wordt er dus bewust gekozen voor meer consistentie, efficiëntie en extra kwaliteitscontrole.

Heeft u een tekst klaar staan? U kunt direct een offerte aanvragen via onze klantenportal. Deze is speciaal voor de Koninklijke Nederlandse Akadamie van Wetenschappen ingericht. Log in met uw Livewords accountgegevens en zet uw vertaling in gang.

Heeft u nog geen account voor de klantenportal? Als u nog geen accountgegevens heeft of vragen heeft over uw account, stuur dan een mailtje naar maastricht@livewords.com. Onze Client Managers helpen u graag verder. Bellen kan ook: 043-3218985

Onze klantenportal is speciaal ingericht voor Koninklijke Nederlandse Akadamie van Wetenschappen en voor het vertaalproject dat u wilt aanvragen of de offerte die u aan wilt vragen. Heeft u vragen over hoe onze klantenportal werkt? Download hieronder de handleiding.

Koninklijke Nederlandse Akadamie van Wetenschappen Vertaalteam

Ron Theuns

Regiodirecteur

Meer over Ron

Tim Adank

Desk Manager

Meer over Tim

Iris van Oppen

Client Manager

Meer over Iris

Sabine van Oppen

Client Manager

Meer over Sabine

Livewords vertaalt ook voor:

FAQ

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

U kunt contact met ons opnemen via:

maastricht@livewords.com

043-3218985

Ik heb geen vertaal- maar een tolkopdracht, kan ik deze ook inschieten?

Absoluut, u kunt ook tolkopdrachten bij ons inschieten in onze klantenportal.