Jaarverslagen

Grote bedrijven besteden veel aandacht aan hun jaarverslagen en terecht. Kosten noch moeite worden gespaard als het gaat om zowel uiterlijk als inhoud. Kloppen alle cijfers? Staan alle onderdelen van het jaarverslag er in? Zijn de infographics al klaar? Uw bedrijf groeit, innoveert en uw stakeholders moeten op de hoogte gehouden worden van de voortgang én de succesverhalen. Daarbij vergeet u uw klanten natuurlijk niet. Dus naast het checken van de cijfers in de jaarrekening en het redigeren van de tekst laat u het jaarverslag vertalen en bereikt u alle stakeholders.

We zien veel trends en trendsetters. Zo hebben Alliander en de NS bijvoorbeeld fantastische infographics en visuals, heeft ABN AMRO een strakke webpagina en heeft Dell zijn inhoud gepresenteerd in video’s. Zoals blijkt, passeren verschillende type formats de revue in Nederlands grootste jaarverslagen: grafieken, interviews, infographics, illustraties in video of pdf maar ook platte tekst natuurlijk.

Hoe grafischer, hoe aantrekkelijk uw verhaal wordt om te lezen en daarbij hoe meertaliger, hoe meer klanten u bereikt. Tony’s heeft dit in de smiezen, en maakt jaarverslagen schrijven weer leuk.

Tony's jaarFAIRverslag