Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Cijfers en feiten in uw jaarrekening: vertalen is een vak voor vertaalprofessionals

Zakendoen in het buitenland is een avontuur. Niet per se gemakkelijk, maar wel een uitdaging. Als het lukt, kunt u de activiteiten voor uw onderneming misschien behoorlijk uitbreiden. Een nieuw te bewerken markt in het buitenland levert kansen op die essentieel kunnen zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf. Het draait allemaal om contacten en cijfers. Soms is het nodig zakenrelaties te overtuigen met uw jaarcijfers. Een jaarrekening vertalen is bepalend voor de andere partij. Laat uw jaarrekening vertalen door onze financiële vertalers en richt u volledig op uw relaties in het buitenland.

Overige specialisaties van Livewords