Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Uitvoerige briefing nodig alvorens handleiding laten vertalen

Er komt veel kijken bij een handleiding vertalen. Een goede briefing van de opdrachtgever is van groot belang voor onze vertaalspecialisten. Met deze aanwijzingen kunnen zij beter verwoorden wat u bedoelt en hoe een gebruiksaanwijzing vertaald dient te worden. Vandaar dat Livewords, alvorens met de opdracht te starten, uitvoerig met u zal overleggen.

Technische handleiding vertalen vraagt om specialisme

Technische handleidingen zijn een vak apart. Het is een precies werk dat om een specialisatie vraagt. Livewords werkt met specialisten die ervaring of een opleiding hebben in de techniek. Prettig om te werken met een vertaler die precies weet waarover u het heeft. Een vertaling maken van een technische handleiding kan alleen dàn goed uitgevoerd worden. Verschillende stappen en aanwijzingen in een handleiding voorkomen dat een product verkeerd wordt gebruikt met alle gevolgen van dien. Zeker als het om medische apparatuur of medische producten gaat. Wij zullen uw handleiding vertalen en deze nauwkeurig laten proofreaden door meerdere vertalers. Checken en dubbelchecken dus!

Heeft u vandaag nog een prijsindicatie nodig voor het laten vertalen van een handleiding? Bel ons op: 020-8202890. Wij kunnen u meteen een globale indicatie geven van de kosten.

Meteen door naar een offerteaanvraag?

Heeft u de te vertalen handleiding digitaal in uw bezit? Stuur deze dan naar ons op met hulp van ons offerteformulier. Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op of sturen meteen een prijsopgave terug.

Als u toch liever een persoonlijk gesprek wenst, kunnen wij u terugbellen en alle benodigde aspecten van een handleiding vertalen met u bespreken.

Bel mij vandaag nog terug.

Laten we starten met uw vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag    Overige specialisaties van Livewords