Livewords voor Gemeente Arnhem

Livewords is een one-stop-shop voor de taaldiensten die u nodig heeft. Wij voorzien klanten naast gespecialiseerde vertalingen van DTP-werk, voice-overs, ondertiteling, revisies en andere QA-services.

Gemeente Arnhem profiteert van speciale tarieven en afspraken. Door het centraliseren van het vertaalproces wordt er bewust gekozen voor meer consistentie, efficiëntie en extra kwaliteitscontrole. Livewords bouwt bij elke vertaling aan het vertaalgeheugen van Gemeente Arnhem en ook de termenlijsten worden na elke vertaling bijgewerkt. Zo wordt er één tone of voice gehanteerd en worden veel voorkomende stukken consistent vertaald.

Heeft u een tekst klaar staan? U kunt direct een project of prijsindicatie aanvragen via onze klantenportal. Deze is speciaal voor Gemeente Arnhem ingericht. Log in met uw Livewords accountgegevens en zet uw vertaling in gang.

Heeft u nog geen account voor de klantenportal? Als u nog geen accountgegevens heeft of vragen heeft over uw account, stuur dan een mailtje naar overheid@livewords.com. We helpen u graag verder.

Onze klantenportal is speciaal ingericht voor Gemeente Arnhem en voor het vertaalproject dat u wilt inschieten of de prijsindicatie die u aan wilt vragen. Heeft u vragen over hoe onze klantenportal werkt? Download hieronder de handleiding.

Livewords is ook:

Vormgeving, DTP

Heeft u print materiaal zoals folder of brochures, of moet het er digitaal super uit zien? Wij bieden hulp!

Vraag ernaar voorafgaande het vertaalproces zodat wij er rekening mee kunnen houden.

E-learning

Wilt u uw e-learning vertalen of een gehele e-learning omgeving op maat gebouwd hebben, geschikt voor uw behoefte en meertaligheid?

Neem contact met ons op!

Ondertiteling & Voice-Over 

We leveren ondertiteling voor elk groot of klein project. Daarnaast leveren we professionele voice-overs voor uw video in elke taal.

Vertaalgeheugen en certificeringen

Livewords biedt de mogelijkheid uw eigen vertaalgeheugen te bouwen en gebruiken zodat terminologie nooit fout loopt. Dit doen we volgens de standaarden van 5 ISO certificeringen en daarmee zijn we de enige in Nederland die dit kan bieden.

Gemeente Arnhem Vertaalteam

Demi Lomans

Project Manager

Meer over Demi

Pim Boesveld

Business Development Manager

Pim.Boesveld@livewords.com

T: +31(0)6 18 97 32 48

Meer over Pim

Livewords vertaalt ook voor:

FAQ

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

U kunt contact met ons opnemen via:

overheid@livewords.com

+31(0)88 625 2096