Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Bijbehorende terminologie van financiën

Financiële vertalingen maken is een specialisme. Dit zijn doorgaans niet de eenvoudigste vertaalopdrachten en het is dan ook werk voor taalexperts. Vertaling van financiële documenten gaat verder dan de woorden bij de cijfers omzetten naar een andere taal. De vertaling moet in alle elementen van een document kloppen, zonder dat er enige onduidelijkheid is. Ook is de bijbehorende terminologie onmisbaar; deze moet uniform en internationaal zijn. Het moet consequent worden toegepast: het werk voor taal- en financiële deskundigen van Livewords.

Reactiviteit noodzakelijk in financiële sector

De financiële sector is een dynamische sector. Uitdagingen en kansen liggen dicht bij elkaar en moeten op het juiste moment gecasht worden. Uw belangen wegen zwaar voor ons. Vandaar dat wij uitsluitend werken met financiële vertalers die reactief zijn en over vaardigheden beschikken die uw bedrijf in staat stelt in het buitenland te opereren. Juist de noodzaak aan reactiviteit verklaart waarom financiële vertalingen niet door vertaalgeheugens en vertaalmachines uitgevoerd kan worden. Onze experts zijn op de hoogte van de regelgeving in deze complexe sector.

Uw documenten veilig; discretie gegarandeerd

Bijna altijd zijn financiële stukken vertrouwelijk. Het is niet de bedoeling dat deze door iedereen gezien worden en dat ze openbaar worden. Uw documenten zijn absoluut veilig binnen ons financieel vertaalbureau. Onze beveiligde systemen zorgen daarvoor en onze beëdigde vertalers hebben een geheimhoudingsplicht. Livewords garandeert volledige discretie van uw financiële vertalingen en we delen uw gegevens met niemand anders dan u.

Start hier met uw offerteaanvraag. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en vraag in minder dan één minuut een offerte aan bij Livewords. Gezien de mogelijke complexiteit van de financiële vertalingen en interpretatie nemen wij persoonlijk contact met u op binnen 24 uur na ontvangst van uw gegevens.

Of bel ons NU op: 020-8202890

Overige specialisaties van Livewords