Engels & Partners is samengegaan met Livewords

Onze vertrouwde website gebruiken we niet langer, maar de dienstverlening van Engels & Partners blijft even betrouwbaar als altijd. Sterker nog, ik denk dat we u aangenaam gaan verrassen de komende tijd.

Per begin januari 2018 is Engels Partners, translations in law and finance, samengegaan met Livewords, het grootste vertaalbureau van Nederland. Dat biedt mogelijkheden zoals die tot nu toe in Nederland niet konden worden aangeboden. Zodra we dit verder hebben uitgewerkt, informeren we u uiteraard nader. U kunt desgewenst alvast rondkijken op de website van Livewords, met diensten als website vertalen, 24/7 tolkdiensten, Livewords Xpress en meer.

Indien u, zoals vanouds, nu contact wil met een E&P medewerker, dan kunt u bellen met ons bekende telefoonnummer 035-6400024 of mailen naar vertaal@engpart.nl

Met vriendelijke groet,

Kees Engels

Meer over juridische- en financiële vertalingen bij Livewords

Livewords Legal

volledig toegesneden is op de juridische praktijk

Wij werken voor nationale en internationale advocatenkantoren, corporate counsels, notarissen, fiscalisten, deurwaarderskantoren en juridische professionals in de (semi) publieke sector.

Meer over Livewords Legal

Livewords Finance

specialist in financiële vertalingen

De huisvertalers van een aantal toonaangevende organisaties en ondernemingen, waaronder banken, verzekeraars, accountantskantoren, financiële en overheidsinstellingen, juridische dienstverleners en multinationals.

Meer over Livewords Finance