Engels & Partners begon ooit (in 1987) als eenmanszaak in een Amsterdamse achterkamer, maar is nu onder de vlag van Livewords werkzaam voor nagenoeg alle grote advocatenkantoren, banken en accountantskantoren in Nederland. Daarnaast bedienen we ook verzekeringsmaatschappijen, vastgoedondernemingen en multinationals. We zijn trots op die ontwikkeling, dat spreekt voor zich. Meer nog dan trots zijn we dankbaar voor de mogelijkheid zo’n rol te mogen spelen. De advocaten en andere professionals waarvoor we mogen werken, dragen regelmatig nieuwe kennis aan, die ons helpt verder te groeien in ons vak. En we vinden het een prachtig vak! Graag willen we hier al onze relaties bedanken voor hun vertrouwen. Ook ‘going forward’ zullen we ons volledig inzetten om aan uw verwachtingen te blijven voldoen.

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Meteen contact met een van onze gespecialiseerde medewerkers?

Bel ons op +31 (0)20 820 2890. Of laat u terugbellen!

Laten we starten met uw vertaling

Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier

    Uw gegevens
    Uw Aanvraag