Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Vergroot kennisniveau over de grenzen heen

Livewords produceert en vertaalt digitale leerstof in elke gewenste taal. Misschien heeft u meerdere vestigingen in het buitenland, werkt u nauw samen met buitenlandse partners waardoor meertalig studiemateriaal de verbindende factor vormt voor deze contacten. Het kan ook zijn dat u buitenlandse medewerkers in dienst heeft die allemaal toegang moeten krijgen tot e-learning modules in hun eigen taal. Zeker als het over veiligheidsaspecten binnen uw onderneming gaat en u er zeker van wilt zijn dat iedereen de aangeboden stof begrijpt en beheerst. Met assessments of test houdt u via e-learning het overzicht over het kennisniveau van uw medewerkers.

Ondertitelen en voice-overs onderdeel van vertaaldiensten

Bijscholen, kennisoverdracht, het volgen van cursussen en praktijkinstructies, alles wat uw HR afdeling wilt, het zijn allemaal zaken die via e-learning kunnen verlopen. Kennis is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfskapitaal. Maak gebruik van e-learning die voor iedereen toegankelijk is, in welke taal dan ook. Livewords heeft veel ervaring met het vertalen van digitale modules. Geschreven lesmateriaal, vertaald naar meerdere talen, ofwel het ondertitelen van beeldmateriaal of met hulp van voice-overs. Ingesproken tekst van video’s waardoor we dankzij onze native speakers een perfecte en verstaanbare vertolking kunnen geven.

 

Meer weten over Livewords en onze e-learning oplossingen?

Ontdek onze expertise op het gebied van leerplatform productie, online vertalingen en ondertiteling en stap in een meertalige wereld die Livewords u kan bieden. Vraag een offerte en oriënterend gesprek aan bij Livewords door het offerteformulier in te vullen. Stuur desgewenst een voorbeeld mee van uw e-learning omgeving zodat wij een indruk krijgen van uw onderneming of organisatie.

Start nu de bouw van uw online leerplatform!

Meteen een medewerker aan de lijn hebben? Bel ons op: 020-8202890.