Uw website altijd up-to-date

Is uw content up-to-date in alle talen? Onze vertaaltool Livewords Flow koppelt direct aan uw CMS, webshop of PIM-systeem. Als uw content wijzigt triggert Flow het vertaalproces. Uw vertaling kan, na review, direct gepubliceerd worden. Zo is uw webshop altijd up-to-date.

Livewords vertaalt o.a. voor:

Waarom marktleiders vertrouwen op Livewords

Één stem

In het Nederlands, Engels, Spaans, Frans of Duits – de essentie van uw merk moet altijd geraakt worden. Wij vertalen al uw content, campagnes en SEO-teksten met uw tone of voice en uw merkeigen terminologie.

Focus & Controle

Uw vertaalprocessen zijn vaak complex en (te) tijdrovend. Het proces om een brochure te vertalen verloopt anders dan het ondertitelen van een instructiefilmpje en weer anders dan het vertalen van een instagramcampagne.

Livewords neemt het proces uit handen en geeft u de controle. Hierdoor krijgt u weer de handen vrij en de focus om uw business te laten groeien.

Gelokaliseerde vertalingen

Bij een dikke productcatalogus loopt een kwaliteitsvertaling al snel in de cijfers. Daarom kijken wij tijdens het proces naar value based vertalingen. Voor het lokaliseren van e-commerce stellen we een geheel nieuwe strategie voor. Deze houdt het midden tussen een volledige machinevertaling en een optimale vertaling (door mensen) van een productcatalogus. Zo behoudt uw tekst de brand voice én uw kwaliteit.

Livewords biedt een oplossing op maat voor het slimmer lokaliseren van e-commerce. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om het budget van onze klanten zo effectief mogelijk in te zetten.

Snel is de norm

Vertalen zit vaak in de staart van uw proces. Vertalingen worden namelijk pas gestart wanneer de content af is. En dan is het vaak volop stress om alles op tijd live te krijgen.

Wij hebben de technologie en de resources – ruim 5.000 vertalers – om elke vertaling snel te leveren.

Aan de slag met Livewords?

Wij bieden altijd:

  • Consistente en merkeigen vertalingen naar elke taal
  • Zekerheid en schaalgrootte – we zijn het grootste tolk- en vertaalbureau van de Benelux
  • Geen zorgen – een uniform proces en een eigen dashboard

Benieuwd naar de mogelijkheden neem contact met ons op.

Overige specialisaties van Livewords