Een tolk tijdens een conference call vraagt om specifieke skills

Direct een tolk nodig voor een belangrijke conference call? Internationale contacten waarbij u behoefte heeft aan een tolk die kan deelnemen aan een conference call? Livewords werkt samen met tolken die aan ieder specialisme kunnen voldoen. Zij nemen hun taak uiterst serieus en loodsen u feilloos langs taalobstakels zodat meerdere gesprekspartners tijdens een call, in welke taal dan ook, kunnen deelnemen.

Gemak dient de mens!

Wij nemen alles uit handen: we regelen alles in aanloop tot de call en zetten het gesprek op.

Snel handelen met conference call en tolk

Het is goed mogelijk dat u regelmatig belangrijke gesprekken per telefoon, met meerdere personen tegelijk wilt houden. Belangrijke beslissingen op afstand verlopen in de regel via telefoon of internet. Als dit gebeurt in een andere taal, is het vaak lastig om een heldere uitkomst te krijgen van dit gesprek. Maak daarom tijdens een conference call gebruik van een tolk die taaloneffenheden gladstrijkt; tijdens het gesprek. Op deze manier stroomlijnt u het gesprek zonder dat u veel tijd verliest. Prettig ook als u meteen een juiste interpretatie hebt van de inbreng van de anderstaligen en u snel kunt handelen en inspelen op hun opmerkingen en vragen.

Specialistische tolken tijdens uw conference call

Livewords heeft tolken binnen haar netwerk die gewend zijn in een conference call te vertalen. Het vraagt flink wat inlevingsvermogen en adequaat handelen van onze taalspecialisten. Als het een specifiek onderwerp betreft, is het prettig dat een tolk kennis heeft van dit vakgebied. Livewords werkt nauw samen met tolken die in verschillende werkgebieden hun specialisme bewezen hebben. Dit kan onder andere het geval zijn voor:

  • Juridische zaken
  • Medische onderwerpen
  • Wetenschappelijke onderzoeken
  • Techniek
  • Financiële topics
  • Handel en commercie

De voordelen van een gespecialiseerde tolk:

  • De tolk heeft al een zekere kennis over het onderwerp
  • Het bijbehorende jargon is de tolk bekend
  • De tolk kent de context van het gesprek en kent de belangen
  • Een juiste interpretatie en begripsvorming voorkomt misverstanden

Offerte aanvragen

Zo verloopt het proces rond een tolk in een conference call:

1. De aanvraag

U wilt een tolk in uw conference call. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We denken graag met u mee om u de beste tolkservice aan te bieden.

2. Een offerte op maat

Met uw persoonlijke Client Manager doorloopt u samen uw wensen. Op basis van uw wensen ontvangt u een passende offerte.

3. Uw persoonlijke tolk

Zodra u groen licht geeft op de offerte, benaderen wij een tolk die qua achtergrond, expertise en stijl het best aansluit bij uw wensen.

4. Evaluatie

Graag ontvangen wij uw feedback over het verloop van de tolkdienst en de samenwerking. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

Deze klanten gingen u voor:

Kennis van de taal en de gewoonten

Ondanks dat afstanden geen drempel meer vormen voor het doen van zaken, vraagt het toch om een specifieke aanpak. De mogelijkheden worden afgetast en een verdere kennismaking per conference call is ideaal. Vertrouw op een tolk van Livewords om een gesprek soepel te laten verlopen. Dankzij een correcte vertaling door een tolk, die niet alleen de taal maar ook de plaatselijke gewoonten kent, is het aan u het ijs te breken en stappen te zetten naar een prettige samenwerking met uw internationale contacten.

Zorgvuldige selectie tolk

Zeker met een conference call is het belangrijk de inbreng van verschillende mensen goed te kunnen volgen. Wij proberen altijd een tolk voor u te selecteren die kennis heeft van het onderwerp of het vakgebied waarop de conference call betrekking heeft.

Meer weten over onze tolkendienst?

Ontdek het gemak van een tolk tijdens uw conference calls en vraag Livewords naar een offerte op maat.  U kunt zich direct melden voor een offerte op: 020-8202890. Vind u het prettig wanneer wij u terugbellen? Vul uw gegevens en telefoonnummer in op ons terugbelformulier en wij bellen u enkele uren terug.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie de tolk op locatie of op afstand?

Wij zijn gespecialiseerd in alle tolkdiensten. Zo leveren we gespecialiseerde telefonische tolken, tolken voor videobellen en tolken met fluistersets en cabines voor op locatie en congressen.

Wat kost een tolkdienst bij jullie?

De prijs van onze diensten worden vooral bepaald door de tijd en de reisafstand. Bel ons voor een snelle inschatting op 020-8202890 of vraag een offerte op en we nemen snel contact op.

Zijn jullie tolken beëdigd / gecertificeerd?

Wij zijn ISO gecertificeerd en indien nodig kunt u altijd kiezen voor een beëdigde tolk.

Welke vorm van tolken heb ik nodig, simultaan of consecutief?

Tolken kan ook op twee verschillende manieren: simultaan of consecutief. Bij consecutief tolken vertaalt de tolk wat er wordt gezegd als de verteller een pauze inlast. De tolk maakt aantekeningen en geeft een letterlijke vertolking van wat er is verteld. Bij simultaantolken vindt het tolken op hetzelfde moment plaats als het gesproken woord. Deze manier van tolken is zeer intensief. Tolken werken daarom vaak in teams en wisselen elkaar af.