Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Humor en gezegdes aanpassen belangrijk bij boek vertalen

Voor welke opdrachtgever wij ook aan de slag gaan, we doen dit altijd met veel enthousiasme en professionalisme. Een boek vertalen is een intensief project dat in nauwe samenwerking met de oorspronkelijke auteur plaatsvindt. Het heeft niets te maken met letterlijk een tekst vertalen. Het gaat bij een boek vertalen om het juiste gebruik van terminologieën waardoor de doelgroep zich voelt aangesproken. Zo moeten grappen en gezegdes aangepast worden aan de cultuur en gewoonten van een land waarvoor het boek wordt vertaald.

 

Ontdek de voordelige tarieven van Livewords

Open deuren in het buitenland en laat uw boek vertalen door de experts van Livewords. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan voor vertalingen in één of meerdere talen. Laat uw boek de wereld over reizen. Ongeduldig geworden voor het aangaan van dit avontuur? Bel ons op 020 8202890. Wij zijn altijd bereikbaar om u van dienst te zijn.

 

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.

Overige specialisaties van Livewords