Livewords voor BinckBank

Livewords is de gespecialiseerde vertaalpartner waar u behoefte aan heeft. Wij werken samen met een team native speakers met aantoonbare kennis en ervaring met financiële content, het vakgebied waarin BinckBank actief is. Of het nu gaat om teksten die betrekking hebben op accountancy, tax, corporate finance, HR Services of organisatieadvies, wij verzorgen altijd een ijzersterke vertaling die zowel taalkundig als vaktechnisch klopt.

Onze Client Managers analyseren elke vertaalaanvraag en maken een zorgvuldige vertalersselectie op basis van het onderwerp, de vaktechnische aard en de moeilijkheidsgraad van de tekst. Daarnaast bouwt Livewords bij elke vertaling aan het vertaalgeheugen van BinckBank, zodat veel voorkomende stukken consistent vertaald worden. Door het centraliseren van het vertaalproces wordt er dus bewust gekozen voor meer consistentie, efficiëntie en extra kwaliteitscontrole.

Heeft u een tekst klaar staan? U kunt direct een offerte aanvragen via onze klantenportal. Deze is speciaal voor BinckBank ingericht. Log in met uw Livewords accountgegevens en zet uw vertaling in gang.

Heeft u nog geen account voor de klantenportal? Als u nog geen accountgegevens heeft of vragen heeft over uw account, stuur dan een mailtje naar financial@livewords.com. Onze Client Managers helpen u graag verder.

Onze klantenportal is speciaal ingericht voor BinckBank en voor het vertaalproject dat u wilt inschieten of de offerte die u aan wilt vragen. Heeft u vragen over hoe onze klantenportal werkt? Download hieronder de handleiding.

BinckBank Vertaalteam

Aline van Dijken

Desk Manager

Meer over Aline

Saskia Verstegen

Desk Manager

Meer over Saskia

Joep Hennen

Business Development Manager

Meer over Joep

Livewords vertaalt ook voor:

FAQ

Met wie kan ik contact opnemen als ik nog vragen heb?

U kunt contact met ons opnemen via:

Financial@livewords.com 

0302719200

Ik heb geen vertaal- maar een tolkopdracht, kan ik deze ook inschieten?

Absoluut, u kunt ook tolkopdrachten bij ons inschieten in onze klantenportal.