Beëdigd tolk

Vertaalbureau Livewords heeft voor alle vertaalkwesties een tolk die bij u past. Voor juridische vertaalkwesties zetten wij voor u gespecialiseerde tolken in met een juridische achtergrond. Voor zittingen, getuigenverhoren en het passeren van aktes is het ook mogelijk om een beëdigde tolk in te zetten. Ook bieden wij Livewords GO aan, met deze app heeft u binnen 40 seconden een tolk aan de lijn.

Wanneer heeft u een beëdigd tolk nodig?

Het beroep van de beëdigde tolk is wettelijk beschermd via de Wet beëdigde tolken en vertalers (wbtv). Dit is met name ingesteld ten behoeve van de afnemers van tolken bij de politie en in het justitiële circuit. Denk hierbij aan strafzaken in de rechtbank, Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het Openbaar Ministerie en de Raad voor Rechtsbijstand (vreemdelingenrecht, asielzaken), dit zijn verplichte afnemers van beëdigde tolken.

Een beëdigde tolk

Een beëdigd tolk is ingeschreven in het register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Daarvoor heeft hij of zij een eed of gelofte afgelegd voor de rechtbank dat de werkzaamheden verricht zullen worden zoals een beëdigd tolk betaamt. Ook heeft een beëdigd tolk geheimhoudingsplicht betreft vertrouwelijke informatie en werkzaamheden waarvan hij of zij tijdens zijn of haar werk kennisneemt.

Uw beëdigde tolk in 3 stappen geregeld

1. Offerte aanvragen

U vraagt een beëdigd tolk aan via een offerte. Vervolgens inventariseren wij direct uw wensen voor deze opdracht.

2. Match tolk en opdracht

Wij benaderen een tolk die qua achtergrond, expertise en stijl het best aansluit bij uw wensen.

3. Evaluatie

Na afloop van het vertolken houden we een korte evaluatie. Graag horen wij wat er goed ging en wat de eventuele verbeterpunten zijn.

Vraag een beëdigd tolk aan

Livewords Legal

Het vertaalbureau voor uw beëdigde vertalingen

Livewords Legal is het full-service vertaalbureau dat volledig toegesneden is op de juridische praktijk. Wij werken voor nationale en internationale advocatenkantoren, corporate counsels, notarissen, fiscalisten, deurwaarderskantoren en juridische professionals in de (semi) publieke sector. Snelheid, kwaliteit en vertrouwelijkheid zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.

Wij vertalen al voor

Vraag uw Livewords tolk aan:

Met onderstaand formulier kunt u direct uw offerte aanvragen.

    Uw gegevens


    Uw Aanvraag

    Duur en taal

    Geschatte Tolkduur
    Van naar