Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Arbeidsovereenkomst vertalen ook binnen Europa belangrijk

Dankzij de Europese Unie is werken in andere Europese landen tegenwoordig een stuk gemakkelijker. Werken en verblijven zonder werk- of verblijfsvergunning kan binnen de EU. Een arbeidscontract blijft belangrijk, zelfs in Europa. Arbeidsvoorwaarden kunnen, ondanks veel Europese wetgeving, nog aardig verschillen van die in Nederland. Een arbeidsovereenkomst vertalen is dan zeker geen overbodige luxe.

Neem hiervoor geen risico’s en zorg dat u precies weet waarvoor u tekent. Livewords werkt met native vertalers, zij hebben kennis van de geldende arbeidsvoorwaarden en gewoonten.

Hulp bij werken in het buitenland

Taalbarrières zijn niet altijd onoverkoombaar. Met een ervaren vertaalbureau heeft u alvast een stevige basis om documenten en teksten te kunnen begrijpen. Werken in het buitenland begint in de regel met een kennismaking en gesprek.

Zijn de voorwaarden overeengekomen, is het zaak alles conform afspraak, op papier, in een contract vast te leggen. Laat uw arbeidsovereenkomst vertalen door de experts van Livewords. Zo voorkomt u dat u een contract tekent die niet overeenkomt met de gemaakte afspraken.

Overige specialisaties van Livewords