Vertaalbureau Livewords vertaalt o.a. voor:

Vertaaloplossingen

U heeft een boodschap die wij als vertaalbureau graag overbrengen, in welke taal dan ook. Wij bieden oplossingen variërend van native speaker vertalers tot Neural Machine Translation – en alles daartussenin. Onze teksten raken altijd de essentie van uw boodschap.

Tolkoplossingen

Een prettige en efficiënte samenwerking begint bij het spreken van dezelfde taal. Onze tolken sluiten graag aan bij uw gesprek. Dit kan op locatie, via onze mobiele app of telefonisch. Zij spreken de taal vloeiend, en met hen u ook.

 

Technologische oplossingen

Uw bedrijf groeit en gaat grenzen over. Content verspreidt zich razendsnel. Technologische innovaties zijn niet te stoppen. Wij omarmen deze ontwikkelingen. De bewezen innovaties brengen wij samen op ons tolk- en vertaalplatform. Sluit u aan en groei met ons mee!

 

Méér over apostille vertalingen

Op 5 oktober 1961 hebben meer dan 100 landen het Apostilleverdrag ondertekend. Daarin is vastgelegd dat een beëdigde vertaling met een apostillestempel, het document rechtsgeldig maakt in de aangesloten landen. Wilt u weten in welke landen een document met een apostille geldig is? Check de lijst met landen die meedoen aan het Apostilleverdrag. Infomeer bij Livewords over de te volgen procedures en vraag advies over apostille vertalingen aan onze vertaaldeskundigen.

Apostille vertalingen maken vertaalde documenten rechtsgeldig

Op deze manier is er geen enkele twijfel dat het document niet rechtsgeldig zou kunnen zijn. Een garantie voor de ‘ontvangende’ partij en een document dat niet geweigerd kan worden. Met apostille vertalingen bevestigt de rechtbank dat de vertaler van Livewords bevoegd is om beëdigde vertalingen af te geven. Verstandig is het om een eventuele noodzaak tot apostille vertalingen van tevoren na te vragen bij de instanties of organisaties waarvoor de vertaling bedoeld is. Scheelt een hoop frustraties en tijdverlies.

Het zijn belangrijke documenten die bijvoorbeeld bij een notaris nodig zijn voor bepaalde handelingen. Een notaris in het buitenland wil er zeker van zijn dat u bent wie u bent en moet daar zekerheid over hebben. Het is mogelijk dat hij of zij daarom vraagt om apostille vertalingen van uw identiteitsbewijs, aktes van de burgerlijke stand en contracten. Livewords verzorgt legalisatie van vertalingen en adviseert u over dit type gewaarmerkte vertalingen.

Dringend apostille vertalingen nodig?

Bel ons op: 020-8202890.

Voorkom onduidelijkheden en administratief oponthoud in het buitenland en neem contact op met Livewords voor apostille vertalingen via het offerteaanvraagformulier.

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een document te vertalen?

Ruwweg tussen de €30,- en €70,- Het verschil zit ‘m in de moeilijkheidsgraad, kwaliteitseis en taal. Meer informatie over tarieven vindt u hier.

Vertalen jullie ook beëdigd?

Uiteraard. Op basis van uw behoefte kunt u een normale of beëdigde vertaling kiezen.

Zijn jullie gecertificeerd?

Ja. Wij zijn ISO gecertificeerd: ISO 9001, ISO 17100, ISO 27001 en ISO 18841.

Werken jullie met eigen vertalers?

Ja. Wij werken met in-house vertalers: indien nodig kunnen wij op dezelfde dag een vertaling leveren.

Overige specialisaties van Livewords