Ontdek de Livewords Academy

Bij Livewords doen wij meer dan tolken en vertalen. Wij slaan een brug tussen taal, cultuur, mens én technologie. De Livewords Academy biedt opleidingen, intervisiegroepen en trainingen voor tolken en vertalers van alle niveaus. Dankzij de Livewords Academy zijn jouw kennis en vaardigheden altijd up-to-date!

Meld je aan en groei mee

De Livewords Academy is toegankelijk voor alle tolken en vertalers. Kies de training die bij je past, meld je aan en blijf groeien!

In samenwerking metTestimonials

Asia Al Mawali, tolk Swahili

”De training heeft mij onder andere geleerd om mezelf te blijven stimuleren om uitdagingen als tolk beter uit te voeren, meer zelfstandig te zijn in samenwerkingen en om veiligheid voorop te stellen in gevaarlijke situaties. Als tolk vind ik dat de bovengenoemde zaken je helpen om nog beter te worden in je werk.”

Beatriz Bakker, tolk Spaans

“De inhoud van de presentatie is van hoge kwaliteit, hier heb ik als tolk veel aan. De lesstof sluit aan op de dagelijkse werkelijkheid en de werkzaamheden van de politie en de hulpverleningsinstanties. Tevens heb je veelgebruikt vakjargon op het gebied van Drugs en Zeden, dit krijgt tevens in deze training de nodige aandacht.”

Mariska Hoogerwaard, tolk Frans

“De lesstof sluit heel nauw aan op mijn werkzaamheden als tolk. Met name het “ik zie voor me wat er gebeurd”, gezien ik enkel telefonisch tolk en gezien wij tolk zijn en geen onderdeel van politie. Doordat je veel vanuit de praktijk praat, lukt het je om ons echt mee te nemen en te visualiseren hoe situaties gaan en hoe er te werk gegaan wordt. Erg leuk en boeiend!”

Victoria Nakiyaga, tolk Ganda

“De training bleek goed aan te sluiten bij mijn leerdoel. De concrete voorbeelden die werden behandeld in de lesstof waren voor mij zeer leerzaam en sluiten ook goed aan bij situaties in mijn werk. De presentaties waren goed en helder samengesteld. Ik zal die zeker nog wel eens als naslag gebruiken.”

Wij zijn Livewords

Onze liefde voor taal maakt dat we 7 dagen per week, 24 uur per dag, vol overgave bezig zijn met mensen met elkaar verbinden door middel van taal. Taal is niet zomaar iets, het leeft en bruist. Legt geheimen bloot van elke cultuur, gaat voorbij aan grenzen. Want wanneer u dezelfde taal spreekt, leert u elkaar begrijpen. Kunt u samen de volgende stap zetten en gaan er werelden voor u open.
Daarom doen we bij Livewords meer dan tolken en vertalen,
we connect cultures.