Welkom bij de Livewords Academy

 

De Livewords Academy is een platform dat we speciaal voor jullie, tolken en vertalers, hebben opgezet. We hebben van honderden tolken en vertalers te horen gekregen waar hun behoeftes liggen. Nu laten we zien dat we niet alleen luisteren, maar ook handelen. De Livewords Academy wil het fundament zijn onder de brug tussen vraag (naar talen en specialisaties waaraan onze opdrachtgevers behoefte hebben c.q. gaan krijgen) en aanbod (tolken en vertalers, en de talen/specialisaties die zij beheersen c.q. nog gaan beheersen).

Bij Livewords denken wij dat:

  • Er momenteel zo veel opleidingen zijn dat het voor jou en je collega’s steeds moeilijker wordt om overzicht te houden en de juiste keuzes te maken;
  • Wij – Livewords, dus – door onze dagelijkse contacten met opdrachtgevers (overheid, bedrijfsleven) goed weten naar welke talen en specialisaties (groeiende) vraag is;
  • Er een goede balans moet zijn tussen prijs, inhoud, tijdsinspanning en (indien van toepassing) PE-punten;
  • Onze selectie van opleidingen jou de beste kansen geeft op meer werk, ook in hogere prijssegmenten;
  • Tolken en vertalers naast het bestaande aanbod ook behoefte hebben aan deskundig begeleidde intervisie; dus dat gaan wijzelf aanbieden!

Cursusaanbod 2018 Livewords Academy

 

Datum Cursus Doelgroep PE-punten Beschikbaarheid
31 augustus Politie & justitie Tolken 9 PE-punten Vol
7 september Ethiek & kernwaarden Tolken 8 PE-punten Vol
13 september Intellectual Property Translation Course Vertalers 57 PE-punten Nog een aantal plaatsen
12 oktober Politie & justitie Tolken 9 PE-punten Vol
12 oktober Collegiale Toetsing Juridisch Engels Vertalers 4 PE-punten Nog een aantal plaatsen
19 oktober Politie & justitie Tolken 9 PE-punten Vol

Meld je hier aan voor een training!

 

Aanmelden

 

Livewords Academy tolken

Ons platform voor tolken. Hier vind je al onze opleidingen gericht op tolken.

 

Livewords Academy vertalers

Ons platform voor vertalers. Hier vind je al onze opleidingen gericht op vertalen.

 

Livewords Academy Digital

Ons platform voor digitale opleidingen. Hier vind je al onze webinars gericht op tolken en vertalen.

 

We weten natuurlijk dat kosten en opbrengsten voor jou belangrijk zijn. Soms is een webinar een mooie oplossing, soms is de fysieke, klassikale variant beter. En uiteraard wil je als beëdigd tolk en vertaler de benodigde PE-punten halen. Of sta je nog niet als zodanig geregistreerd, maar wil je daar wel naar toe werken. De Academy heeft voor beide sporen mooie oplossingen.

Ook als je je kennis wilt verbreden in plaats van verdiepen biedt Livewords ondersteunende trainingen. Bijvoorbeeld over toepasselijke veranderende wetgeving of technologie. Of over onze nieuwe ‘digitale werkvloer’, waar vertalers en Livewords gezamenlijk klanten gaan bedienen – en waar je bijvoorbeeld als vertaler zelf(s) niet meer hoeft te factureren!

Omdat tolken en vertalen twee verschillende disciplines zijn, hebben we het aanbod van de Academy op die manier ingedeeld. 

Wij zijn Livewords

 

Onze liefde voor taal maakt dat we 7 dagen per week, 24 uur per dag, vol overgave bezig zijn met mensen met elkaar verbinden door middel van taal. Natuurlijk kunnen we dat heel saai tolken en vertalen noemen, maar voor ons betekent dit veel meer. Taal is niet zomaar iets, het leeft en bruist. Legt geheimen bloot van elke cultuur, gaat voorbij aan grenzen. Want wanneer u dezelfde taal spreekt, leert u elkaar begrijpen. Kunt u samen de volgende stap zetten en gaan er werelden voor u open.

Daarom doen we bij Livewords meer dan tolken en vertalen,
we connect cultures.

CONTACT